El projecte

El projecte creix

Després de la bona acollida que ha tingut el blog dels 30 anys de l’ICS, ara volem donar-hi un nou enfocament, que ens permeti continuar explicant aspectes de l’organització i de les persones que hi treballen. Nous continguts com ara efemèrides rellevants, entrevistes a professionals amb interessos i aficions particulars, o activitats interessants que realitzin els nostres centres tindran també cabuda en aquest espai en xarxa.

Difusió

D’aquest blog en fem publicitat exclusivament a través de les xarxes socials i les intranets corporatives i, per aquest motiu, continuem demanant la complicitat de tothom que formi part de l’ICS per proposar-nos nous temes per tractar i enviar-nos material fotogràfic.

Com va néixer aquest blog? Els primers 30 anys de l’ICS

L’any 2013 l’Institut Català de la Salut va arribar al seu 30è aniversari. Per celebrar-lo, vam explicar la història d’aquesta institució a través de 30 persones que hi han treballat des dels seus inicis i que han compartit el seu testimoni i les seves vivències a través d’aquest blog. Una nova fórmula de comunicació que unia el vídeo documental, el text i la fotografia en una pàgina web que va anar creixent durant tot l’any.